Paltrokmolen Espel

Begin februari van dit jaar is de bouw gestart van 6 woningen aan de Paltrokmolen in Espel in de Noordoostpolder. ODH Vastgoedontwikkeling realiseert hier 4 starters- en 2 seniorenwoningen. Ze worden gasloos gebouwd en zijn dus extreem energiezuinig. Deze woningen worden verwarmd via een luchtwarmtepompsysteem.

De 2 seniorenwoningen zijn gesitueerd op de hoeken van dit complexen en liggen op een ruime kavel. Ze zijn ruim van opzet met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en een ruime nog in te vullen verdieping. Vanuit de hal is de ruime living, badkamer en slaapkamer bereikbaar. De living is onderverdeeld in een open keuken en woonkamer met uitzicht op de voorzijde. De grote ramen zorgen voor extra veel lichtinval. Via de trap komt u op de verdieping. Hier bevinden zich een meer dan royale hobbyruimte en/of een extra slaapkamer.

De 4 starterswoningen zijn gesitueerd als tussenwoningen en liggen eveneens op een ruime kavel. Ook deze woningen zijn ruim van opzet; met 3 ruime slaapkamers en een badkamer en een 2e verdieping die nog geheel naar wens in te vullen is. De living is onderverdeeld in een open keuken en woonkamer. Hier kan de toekomstige bewoner de keuze maken om de keuken aan de voor- of achterzijde te plaatsen. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. De woning is geheel nieuw voor deze locatie ontworpen en onderscheidt zich door zijn moderne en opvallende ontwerp. Met diverse, zeker voor deze prijsklasse, opvallende en in het oog springende kenmerken in de voorgevel.